Weetjes

BAM en Bovengrondse Vakschool slaan de handen ineen

Op 20 december 2022 is de verbouwing van het ‘oude Emmacollege’ gestart

Bovengrondse Vakschool

In de tweede helft van 2023 gaat de Bovengrondse Vakschool (BVS) van start op de definitieve plek, aan de Passartweg 150 te Heerlen. Een plek voor iedereen in de wijk die een vak wil leren, werk zoekt, werk biedt of andere wijkbewoners wil ontmoeten. In de BVS komt het allemaal samen. De BVS gaat er mensen opleiden in verschillende werksferen: bouw, groen, techniek, toezicht, zakelijke dienstverlening, logistiek, schoonmaak, horeca en zorg. Dit alles in samenwerking met werkgevers, WSP Parkstad, WerkvoorHeerlen, gemeente Heerlen en professionele en andere partners op het gebied van onderwijs, welzijn en participatie. Foto’s van de verbouwing vind je hier.

 

Leuk om verder te lezen

Weetjes

Bovengrondse Buurtdag

Wist je al dat we regelmatig een Bovengrondse Buurtdag organiseren?  Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Weetjes

De 1e bedrijfsspecifieke Vakschool is een feit en dat mogen wij vieren!

WerkvoorHeerlen leert medewerkers vakvaardigheden bij Loven Trucks in 13 weken. De eerste twee zijn succesvol gestart. Bedrijven kunnen contact opnemen met de BVS voor meer informatie.

Ben jij iemand die levenservaring en/of vakkennis heeft en dat als vrijwilliger wil doorgeven? We komen heel graag met je in gesprek!

Bij de Bovengrondse Vakschool begeleiden we mensen om (weer) aan het werk te gaan in een echt vak. Daarvoor hebben…