Weetjes

De 1e bedrijfsspecifieke Vakschool is een feit en dat mogen wij vieren!

In 13 weken leren WerkvoorHeerlen-medewerkers gerichte vakvaardigheden op locatie van Loven Trucks aan de hand van praktijkleren. Hiermee slaan wij een brug tussen de ondernemer Loven Trucks, die op zoek is naar gemotiveerde medewerkers en het aanbod van de BVS, waar mensen zich kunnen ontwikkelen en begeleid worden naar passende duurzame arbeid. Heel gaaf dat we dit samen met Loven Trucks hebben bereikt, dé eerste vakschool bij de ondernemer zelf. De eerste twee toppers van WerkvoorHeerlen zijn inmiddels met plezier en succesvol gestart!

Benieuwd wat de bedrijfsspecifieke Vakschool voor jullie bedrijf kan betekenen? Wij horen het graag!

Leuk om verder te lezen

Weetjes

Bovengrondse Buurtdag

Wist je al dat we regelmatig een Bovengrondse Buurtdag organiseren?  Houd deze website en onze Facebook pagina in de gaten voor meer informatie.

Ben jij iemand die levenservaring en/of vakkennis heeft en dat als vrijwilliger wil doorgeven? We komen heel graag met je in gesprek!

Bij de Bovengrondse Vakschool begeleiden we mensen om (weer) aan het werk te gaan in een echt vak. Daarvoor hebben…
Weetjes

BAM en Bovengrondse Vakschool slaan de handen ineen

Het oude Emmacollege wordt verbouwd tot de Bovengrondse Vakschool, die in de tweede helft van 2023 opent. De BVS biedt opleidingen in verschillende werksferen en is een plek voor iedereen in de wijk.